VAN INSPIRATIE
TOT PLAATSEN

In onze showroom kun je veel inspiratie opdoen voor je nieuwe badkamer of tegelvloer.

Over Friesland Badkamers

Welkom

Wij zijn Dirk Dijkstra en Hiltje Postma van Friesland Badkamers en we wonen samen in Harkema. Wij hebben 2 prachtige dochters, een Tweeling!

Onze showroom en werkplaats zijn ook gevestigd in Harkema aan de Reitsmastrjitte nummer 63-7.

Badkamers die wij maken komen vanuit de basis uit de techniek die dirk heeft geleerd in de bouw. vanuit die gedachte maken wij badkamers. 

Hiltje is het aanspreek punt voor de showroom, het adviseren van de klant in onze showroom, het maken van tekeningen voor de badkamer, en het bestellen van de tegels en het sanitair.

Dirk is verantwoordelijk voor de montage van de badkamers, het sloopwerk, leidingwerk, riolering, elektra, water, stucwerk en tegelwerk.

Wij doen alles in eigen beheer!.

Wij zijn een zelfstandig BadkamerBedrijf zonder franchise constructies. Geheel onafhankelijk kunnen wij u voorzien van het mooiste en de beste tegels en sanitair.

 

15 JAAR ERVARING

Op de middelbare school ben ik begonnen met een timmer- en bouwopleiding. Nadat ik mijn diploma had behaald ben ik werkzaam geweest bij verschillende aannemers. Ik heb in de grote bouw en de kleine Renovaties gewerkt. De laatste 6 jaar waarvan ik in loondienst was heb ik in de installatietechniek gewerkt. Totdat ik het tijd vond om mijn droom waar te maken, mijn eigen bedrijf.

UITBREIDING

Na 3 jaar zelfstandige te zijn geweest heb ik besloten om het bedrijf uit te breiden.

Bij de vele badkamer en toilet renovaties kreeg ik vaak de vraag van de klant,  ”waar kunnen wij de spullen halen?”

Met spullen word natuurlijk het sanitair en de tegels bedoeld.

Veel tegels en sanitair werden in de omliggende dorpen van Harkema gekocht, ook veel sanitair en tegels werden via internet gekocht.

En dat zette mij aan het denken. Door deze ervaring kan ik vertellen dat mensen vaak niet goed worden voor gelicht, bijv. een prachtige badkamer indeling en prachtig sanitair maar een goedkoop ogende tegel doet dan afbraak aan de badkamer.

Ook sanitair wat na 3 jaar vervangen moet worden is niet de juiste keuze als je het mij vraagt.

Een badkamer is toch een van de grootste renovaties van het huis en kost vaak veel geld. Hier moet je dan ook weer minstens 10 jaar mee vooruit kunnen.

En dan is het zonde om zomaar wat bij elkaar te zoeken omdat dat dat het goedkoopst is.

Maak een afspraak en overtuig u zelf.

Inmiddels zijn wij ook een erkend leerbedrijf geworden!.

Wij van Friesland Badkamers in Harkema nodigen je graag uit in onze showroom in Harkema, Friesland.

In onze showroom kun je veel inspiratie opdoen voor je nieuwe badkamer of tegelvloer. We nemen graag alle tijd om samen met jou de vele mogelijkheden te bekijken. Ook kunnen we indien gewenst je nieuwe badkamer installeren. Kom je binnenkort langs bij ons familiebedrijf in Harkema? Dan gaan we samen aan de slag.

Het kopen van een nieuwe badkamer kan een lastig traject zijn. Het blijft een aankoop voor jaren, waardoor het belangrijk is dat je de juiste keuze maakt . De stijl, welke producten en hoe je gaat indelen is dan belangrijk.

In onze showroom in Harkema vind je alles voor je nieuwe  badkamer, tegels en sanitair.

Wij staan graag voor je klaar. We luisteren goed naar wat jij wil en gaan er vervolgens een mooi ontwerp maken. We adviseren je in de product keuze, zodat je zeker weet dat de badkamer of toilet perfect bij je past.

Een impressie

Maak een
afspraak

Neem contact met ons op via mail, telefoon of whatsapp. Of vul onderstaand formulier in.

HOE KUNNEN WIJ HELPEN?

Boordevol inspiratie

Showroom

Professionele montage

Montage

Een ruim assortiment

Tegels

Vragen, afspraak maken?

Contact